جلسه هماهنگی کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت گچساران به منظور برنامه ریزی جهت تشدید نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی این شهرستان برگزار شد.
جلسه هماهنگی کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت گچساران به منظور برنامه ریزی جهت تشدید نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی این شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان گچساران؛ در این جلسه مدیر شبکه بهداشت و درمان گچساران بر نظارت بیشتر بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی از جمله شیرینی فروشی ها و رستورانها تاکید و حساسیت موضوع را متذکر شد.
دکتر هایده حافظ قرآن، گفت: موضوع نظارت براماکن فوق با توجه به تعطیلات نوروز و وجود میهمانان نوروزی در شهرستان، در اخرین جلسه شورای سلامت شهرستان نیز مطرح می شود.
مسئول بهداشت محیط شهرستان گچساران نیز در ادامه این نشست اظهار داشت: برنامه ریزی جهت اجرای برنامه سلامت نوروزی 96-97 با اولویت نظارت بر مراکز و اماکن حساس و نظارت بر سامانه های آبرسانی جهت پیشگیری از بروز مشکلات بهداشتی و اپیدمی بیماری های واگیردار منتقله از آب و غذا از اهداف اصلی این جلسه بود.
مرادی با بیان اینکه برنامه نظارت بر این اماکن و مراکز از 15 اسفند سالجاری شروع و تا 15 فروردین 97 از ساعت 8 صبح الی 8شب ادامه می یابد، افزود: کلیه مراکز و اماکن حداقل یکبار مورد بازرسی بهداشتی قرار خواهند گرفت.
به گزارش وب دا؛ این جلسه با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان گچساران، مسئول حراست و مسئول روابط عمومی شبکه و جمعی از کارشناسان بهداشت محیط مراکز و پایگاه های شهرستان برگزار شد.5-142




